kolmapäev, 27. mai 2015

Retro-gaardivägi ja muu jama

Kas te teate ka, eksole, et Merkuur on praegu retrograadne?
Et liigub näiliselt tagurpidi ja selle pärast on kõik inimesed turtsakad ja õnnetusi juhtub ja siis tulevad need teised, kes ütlevad, et ärge te mul üritagegi oma matslikkust retro-Merkuuriga välja vabandada!

Ma ei tea, kas see tegelikult ikka üldse mõjub, aga meie suguvõsa iiiigasugustes harudes on küll paari viimase nädala jooksul sada jama juhtunud.

Neist ma rääkida ei saa, sest pole minu jamad.
Ei tea, kas minu omad alles tulevad?
Pea nädal on veel neid 'graade' või midagi.

Igatahes tegin üle mitme aasta midagi nii riskantset, et läksin juuksurisse. Üldiselt olen oma kaks karva ise ühepikkuseks kärpida üritanud, aga seekord tahtsin nii lühikeseks, et ise poleks saanud.
Ja isegi juuksuris ei juhtunud seekord midagi koledat - lausa täpselt see, mida tahtsin, tuli välja. Ja viimati juhtus mul selline asi juuksuris 9-10 aastat tagasi. Sellepärast ma ei käigi.






VT küsib: "Kas sa piltidel kunagi naeratada ei või?"
Mina: "Ma naeratangi nii. Ma olen lihtsalt väga tõsine inimene!"
Hirnume natuke aega ja läheme sõbralikult lahku.


Aga praegu ma mõtlen, et võibolla selle pärast mul VT'ga kasvatusprobleeme polegi, et kui SEE on mu normaalne nägu, siis kujutage ette, milline ma veel kurjaks saanuna välja näen!!!


Tegelikult ütleb VT enda kohta ka seda, et enda arvates ta naeratab natuke, aga pildile naeratust ei jää...
Veel ütleb ta, et tema jaoks rikub kontserdi ära plaksutamine, see ajab ta jõledalt närvi.
Sama siin, sama siin.
Imelik on jälgida, kuidas laps emme moodi läheb järjest...


Istusin siis juuksuris ja see tädi rääkis midagi vanustest ja värkidest, et elu on mööda lipsanud ja...
No mina pistsin siis ka sekka, et on mulgi imelik mõelda, et saan varsti nelikümmend.
Tema jäi vait ja seisis minu selja taga imeliku näoga.
Ma siis igaks juhuks selgitasin, et mitte nüüd kohe, aga 2-3 aasta pärast. Kuna tema ei öelnud midagi, siis ma vadistasin rahumeeli edasi, kuni märkasin, et ta seisab ikka sama koha peal, käed õhus, suu lahti.
Nüüd ma küll mõtlesin, et appikene, teisel juhtus mingi õnnetus, lõikas mu selja tagant kogemata kiilaks või tõmbas kravapalli kurku ja mina heietan siin saabuvast keskeast.
Vahtisin talle ka siis peeglis kohkunult vastu, et mis juhtus?
Aga tema oligi ikkagi minu vanuse-teema juures. Ütles, et pidas mind nii 23-25-aastaseks, et kortse pole ja olek selline nooruslik.
Nojah, ma olen ju 6 kilo juurde võtnud - kortsud on puha pekki täis :D


***

Nats hiljem...

Kuna ma ei tea, millal jälle kirjutan (pole nagu tuju kirjutada, kui kõigil ümberringi halvasti läheb - kössitad vaikselt lootuses, et ise mingi samasuguse supi sisse ei satuks), siis lisan siiasamma pildikese meie viimasest kanakarrist...


Järgmisest nädalast alates saab ilma kanata köögiviljakarrit, sest VT hakkab vaguniks veganiks ja mina ka liha eriti ei söö (külas söön, ei viitsi tüütu külaline olla), siis ongi kanaga kööga.


5 kommentaari:

Kai Klaarika ütles ...

Oh, ilma kanata saab ka kindlasti suurepärase karri!

Kena soeng!
Ma küll mõtlesin, et sellist saab ise ka lõigata.. või no abikaasa või ema peavad veel "üle käima" ja siis kõlbab küll. Kui väga rahva seas ei käi.
Mulle ei meeldi juuksuris käia. Peab peeglist iseennast vaatama, nii et keegi vaatab veel pealt. Ja siis juuksur on nii lähedal ja peaks nagu suhtlema ja siis kas mina ei ole seltskondlik või üritan olla ja siis tuleb välja, et juuksur pole üldse...

Ma olen ka sellest retrogaadi-asjast kuulnud. Lugesin mingivahe Susan Millerit, selle retrogade'i ajal oli lõik väga hirmuäratav ja ohtlik.

karikate emand ütles ...

Tjah, ma olen juba päris mitu aastat mõelnud seda soengut isa abil lõigata, sest mõniteist aastat tagasi, kui palusin Mehel kukla taga juuksepiiri tasandada, sai tema paanikahoo ja ma teda rohkem ei palu :D
VT on sama asja pärast kahtlane :D
No ja nüüd ma mõtlesin, et kui palju aastaid ma ikka hoogu võtan... isa jääb ka järjest vanemaks ja muutub vähem ettevõtlikuks.
Parem oma sugulasi mitte kiusata...

Sellise lühikese soengu õnnestumine sõltub sellest, kui hästi inimene aru saab, kuidas peeglis kõik vastupidi liigub. Minu jaoks on see siiski keerulisevõitu.

Skarabeus ütles ...

Olen ka riisisõber. Aga kui viimati "Meie aasta Hiinas" vaatasin ja seda kohutavaimast kohutavaimat mürgitöötlust nägin, jäi suu lahti...Vist meeldib kartul nüüd edasi.

soodoma ja gomorra ütles ...

Väga kena sina ja lõikus.

karikate emand ütles ...

Skarabeus,
kui nüüd tõele au anda, siis riis kipub tõesti lõhnama nagu see oleks just keemialaborist saabunud... :(

S&G
Thank you! :)